Menu

Ontdek

Ons menu

Onze Chef-kok Ramon laat zich inspireren door verse seizoen producten met invloeden vanuit de Franse keuken. Check ook zeker onze specials die op de kaart staan, zo kan je altijd genieten van het mooi rood op houtskool gegrilde Grainfed Cote de boeuf voor twee met salade en ‘triple fried’ friet.

Ervaar de relaxte ambiance bij ons in de eetkamer. Vanaf beneden klinkt een gezellig geroezemoes terwijl je boven geniet van onze gevariëerde menukaart. Wij bieden u een mix van absolute klassiekers en vernieuwende gerechten. Informeer ook naar onze dagspecialiteit! Vraag naar onze wijnkaart voor een heerlijke bijpassende wijn. Wij adviseren u graag.

Maak een reservering voor ons Restaurant!

Maak een

reservering

Maak een reservering

Reserveren voor onze Eetkamer

Het Proeflokaal is dagelijks open vanaf 15:00 uur.
De Eetkamer is Woensdag tot en met zaterdag vanaf 17:30 geopend,
en gesloten op zondag, Maandag en Dinsdag.

Om te reserveren kunt u ons bellen op +31 40 246 77 70,
dagelijks tussen 15.00 – 00.00 uur.

Feestje

De Gaper is bij uitstek ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. In het Proeflokaal (en haar/het bijbehorende terras) organiseer je bijvoorbeeld een informele receptie of gezellige borrel. Om het verblijf nog aangenamer te maken, verzorgen we graag een passend bittergarnituur.

De Eetkamer op de 1e verdieping biedt ruimte voor ruim 50 gasten.
Vanaf gezelschappen groter dan 15 personen stelt onze chef in overleg graag een (keuze-)menu samen. We denken graag met je mee, alles is mogelijk.