Menu

Ontdek

Ons menu

Onze Chef Pepijn van Beers laat zich inspireren door verse seizoensproducten. Check ook zeker onze specials die op de kaart staan. Dus kun je altijd genieten van het mooi rood op houtskool gegrilde chateaubriand van het Fleckvieh rund met salade en ‘triple fried’ friet.

Ervaar de relaxte ambiance bij ons in de eetkamer. Vanaf beneden klinkt een gezellig geroezemoes terwijl je boven geniet van onze gevariëerde menukaart. Wij bieden u een mix van absolute klassiekers en vernieuwende gerechten. Informeer ook naar onze dagspecialiteit! Vraag naar onze wijnkaart voor een heerlijke bijpassende wijn. Wij adviseren u graag.

Maak een reservering

Maak een

reservering

Maak een reservering

Reserveren

Het Proeflokaal is dagelijks open vanaf 16.00 uur.
De Eetkamer is dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 geopend,
en gesloten op zondag en maandag .

Om te reserveren kunt u ons bellen op +31 40 246 77 70,
dagelijks tussen 15.00 – 00.00 uur.

Feestje

De Gaper is bij uitstek ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen. In het Proeflokaal (en haar/het bijbehorende terras) organiseer je bijvoorbeeld een informele receptie of gezellige borrel. Om het verblijf nog aangenamer te maken, verzorgen we graag een passend bittergarnituur.

De Eetkamer op de 1e verdieping biedt ruimte voor ruim 50 gasten.
Vanaf gezelschappen groter dan 15 personen stelt onze chef in overleg graag een (keuze-)menu samen. We denken graag met je mee, alles is mogelijk.